På prenics.se används cookies. Dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies.

Reducerat pris! Casio Celviano AP-460BK Visa större

Casio Celviano AP-460BK Digitalpiano

Ny produkt

Celviano AP-460 med fledimensionella ljudkällan AiR (Acoustic and intelligent Resonator) är ett otroligt bra digitalpiano till ett fantastiskt pris! Finns i svart och vitt utförande.

Mer detaljer

9 995 kr inkl.

-500 kr

10 495 kr inkl.

Mer information

Revolutionerande klaviatur (marknadesn bästa!?)
Klaviaturen är tillverkad med ebenholts och elfenbens känsla samt en försiktigt texturerad yta för perfekt grepp och träkänsla i tangenterna. Mekaniken känner av ditt anslag på häpnadsväckande 16256 dynamiska nivåer, med hjälp av 3 sensorer per tangent! Detta ger en helt oöverträffad dynamik och bidrar till en musikalisk precision man tidligare bara har drömt om! 

Måste provas!

 

AiR ljudkälla
Patenterad ljudkälla.
Flerdimensionell "Acoustic and intelligent Resonator" ljudkälla med 256 rösters polyfoni. Många innovationer har gjorts med flera nya patent.
AP-460 Låter som en riktig flygel!

 

Öppningsbart lock
AP-460 kommer med ett riktigt flygel-lock som kan öppnas eller stängas. Detta förstärker den tredimensionella upplevelsen som på ett akustisk piano.

Lock simulator
Lock-simulatorn låter dig simulera ljudkaraktären från pianospel med öppet, halv-öppet, stängt eller borttaget flygel-lock.

 

Strängresonans
Exakt simulering av resonansen hos de medklingande strängarna och hammarens anslag. Individuellt för var och en av de 88 tangenterna.

 

Ljudinspelning
Ditt pianospelande kan sparas direkt på ett USB-minne i .wav format, som kan spelas upp eller redigeras direkt på datorn!

 

 

 

 

 

 

 

Tillbehör