På prenics.se används cookies. Dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies.

Öronvägen del 1 Visa större

Öronvägen del 1

Ny produkt

Öronvägen - Trumskola av Mats Werner. Del 1 innehåller framförallt grunderna i rock- och popspel som fjärdedelskomp, åttondelskomp och sextondelskomp. Eleven får också lära sig marsch, vals, shuffle, jazz och bossa-nova. Boken innehåller även teoriuppgifter, soloövningar och rytmensemble.

Mer detaljer

160 kr inkl.

Mer information

Boken är indelad i 13 kapitel som innehåller koordinations övningar, komp och fill-in, komplåtar, earbeat samt eartunes där eleven lär sig att spela till musik och läsa en trumstämma utifrån kapitlets innehåll. Som komplement finns alla komp och fills att lyssna och spela till på Soundcloud.

Komplåtar, earbeats & eartunes

I de 13 komplåtarna får eleven lära sig att läsa en trumstämma med bl a repristecken, dal segno och coda. Låtarna är inspelade två gånger, full version och version utan trumset. Som komplement till komplåtarna kan du träna till earbeats som är ”grooves” i rätt stil och genrer för kapitlet. Ytterligare möjlighet att spela till musik är eartunes. Du hittar låtar i rätt stil av all världens artister direkt från Spotify-listor.

Alla komp & fill

Som komplement till noterna i boken finns här alla komp och fill inspelade av Peter Svensson i Karlshamn. Länken öppnar Soundcloud i ett nytt fönster med information om rätt sidnummer och rad. Klicka på bok-ikonen så spelas kompet eller fillet.

Koordinationer

Till varje kapitel finns det koordinationsövningar där man tränar upp kontroll över armar och ben. Övningarna presenteras med bilder istället för noter.

www.beatnote.se