På prenics.se används cookies. Dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies.

Mipro MA-101C/MM-107 Visa större

Mipro MA-101C / MM-107

Ny produkt

MA-101C  Portabel talanläggning 30 W med laddningsbart batteri. MM-107 Handmikrofon med on-/off-knapp och spiralkabel ingår,

Mer detaljer

2 495 kr inkl.

Mer information

MA-101 serien används bland annat av föreläsare, presentatörer och guider. MA-101 erbjuder trots sin ringa storlek ett imponerande ljud som är anpassat efter talets frekvensområde. Det är inte lätt att hitta något på marknaden som överträffar MA-101:ans prestanda i samma storleksklass. Enheten kan både bäras på axeln, ställas fristående eller monteras på ett stativ. Som tillbehör finns smidiga transportväskor om man vill skydda utrustningen lite extra under transport. 

MA-101 C bygger på samma enhet som MA-101 U men har ingen mottagare för trådlös mikrofon. I stället levereras 101C med en sladdbunden dynamisk mikrofon med on/off knapp. Mikrofonkabeln är av sk. spiraltyp för att inte vara i vägen när man bär MA-101:an på axeln. Enheten kan ej utrustas med mottagare för trådlösa mikrofoner i efterhand.

Vikt: 2,7 Kg.