På prenics.se används cookies. Dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies.

Plektrum

Katalog

Nyheter

Information

Plektrum
Plektrum

Plektrum Det finns 7 produkter.

Underkategorier

 • Timber Tones
  Luxuösa plektrum av träslag som till exempel ebenholz, bubinga och lönn. Finns i 18 olika varianter, från Lignum Vitae (hårdast) till mahogny (mjukast). 

  De mjukaste - mahogny och ovangkol - rekommenderas endast till nylonsträngade gitarrer. De hårdaste gör sig för de allra flesta gitarrister bäst till elgitarr. Mixed packs - 4 plektrum i en elegant liten plåtask - finns för både el- och akustisk gitarr och innehåller ett urval av plektrum lämpliga för de respektive gitarrerna. Jazz Tones, Bone Tones och Groove Tones mini är också mycket populära. Tillverkas av buffelben och horn samt ebenholz. För ukelelespelaren finns Leather Tones, läderplektrum med olika hårdheter. Funkar fint även för basisten.

  Vackra stenplektrum finns också. Stone Tones och Tiger Tones tillhör våra favoriter.

  Timber Tones plektrum tillverkas av restprodukter från bl a möbel- och gitarrtillverkning. De är väldigt läckra och en dröm att spela med. Om du vill ge dig själv ett nytt gitarrsound - prova Timber Tones. Ett eller flera plektrum är också en perfekt present till gitarristen!

 • Dunlop Picks
  Här hittar du ett urval av populära plektrum från Jim Dunlop.
 • Chicken Picks
 • D'Addario Picks
 • Plektrumhållare
Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Visar 1 - 7 av 7 artiklar