På prenics.se används cookies. Dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies.

Audient iD14

Ny produkt

AUDIENT iD14 - 10in/4out Audio Interface

Mer detaljer

2 495 kr inkl.

Mer information

iD14 levererar samma ljudkvalitet som en storformatskonsol i ett portabelt format. ID14 ger dig två styck av Audients välrenommerade Klass A mikrofonpreamps, högpresterande AD-DA-konverterare från Burr Brown, monitorkontroll, JFET D.I och den revolutionerande ScrollControl-funktionen. Med sina mångsidiga egenskaper och intuitiva layout är iD14 din högpresterande studiohub.

Egenskaper:

 • 10-in/4-out USB Audio Interface
 • 1 x Klass-A Audient mikrofonpreamp
 • Högpresterande Burr Brown AD/DA-konverterare
 • iD ScrollControl-läge
 • 1 x Diskret JFET Instrumentinput
 • Högtalarutgångar
 • Klass-AB Hörlursutgång
 • Full Monitor Control-funktionalitet (kontrollerad av mjukvara)
 • ADAT-Ingång för utbyggbarhet
 • Low Latency DSP Mixer
 • USB2.0 Bus Powered
 • 24bit/96khz
 • Metallchassi
 • Plugins och mjukvara med ARC, värde över 5000:-


Audient mikrofonpreamps
Din studio förtjänar ett professionellt ljud

Audient är det enda företaget som använder samma Klass-A mikrofonpreamps genom hela produktsortimentet, oavsett om du är en professionell studio med Audient-konsoll0 eller ute på vägarna med din ID14, så är du garanterad två mikrofonpreamps i världsklass.

Klockren konverteringsteknologi
Briljans på insidan, ger briljans på utsidan

iD14 ger dig högpresterande AD-DA konverterade. Kvalitén i det analoga stadiet har sitt ursprung i Audients långa erfarenhet som analogkonsoll-designers , tillsammans med briljant konverteringsteknologi ger Audient dig möjlighet att höra ljud så som ljud skall låta. Vikten av bra konverterade skall aldrig underskattas. Upplev ljud på Audients vis.

Plug and Play
Plugga in och bli inspirerad

ID14 erbjuder både två högpresterande mikrofonpreamps och en harmoniskt rik JFET D.I-ingång. Skapad för att replikera ingångssteget i en klassisk rörförstärkare. Plugga in din gitarr, bas, keyboard eller trummaskin och börja spela in på stört. Skapa professionella inspelningar från start och ta din inspelning till nästa nivå.

ScrollControl
Det virtuella skrollhjulet
Med en enkel knapptryckning förvandlar du iD14’s volymkontroll till ett virtuell skrollhjul, som låter dig styra ditt DAW, plug-in-parameterar och ditt iTunes bibliotek. Vart än du hovrar din muspekare, kan iD-hjulet skrolla för att kontrollera och justera! När du inte använder ScrollControl-funktionen, kan du genom en enkel knapptryckning aktivera iD14’s volymkontroll. Peka på en parameter, skrolla med iD-ratten och få full kontroll.

Expandera
Växer i takt med dina behov

Behöver du spela in trummor? Inga problem! I takt med att ditt behov växer kan iD14 expanderas via den optiska ingången som supportar både ADAT och S/PDIF. Expandera med upp till 10 ingångar via en 8-kanals mikrofonpreamp som till exempel Audient ASP800.

Full monitorkontroll
Skräddarsy din kontrollyta

När du inte använder det viruella skrollhjulet (ScrollControl), kan iD-knappen kontrollera iD14’s monitoregenskaper. ID14 följe i fotstegen av sin välrenommerade storebror iD22, eftersom Audient har inkluderat DIM, CUT, Polarity Reverse, Mono Sum, Talkback och Cue Mix monitoring, funktioner som alla kan kontrolleras av iD-knappen.

Intuitiv mjukvara
Upptäck hur enkelt det faktiskt kan vara

Vi förstår vikten av att saker och ting skall vara enkla och intuitiva. iD14’s mixer app designades med enkelhet i åtanken. Oavsett om du skapar “low latency cue mixes” eller använder den flexibla monitorkontrollen så integrerar iD14 hårdvara och mjukvara för att att göra inspelningsprocessen enkel och effektiv.

Byggd för att hålla
Kvalitet förtjänar ett bra skydd

iD4 är designad för att hålla länge, med dess handborstade aluminiumrattar och högkvalitativa komponenter, håller iD14 för otaliga nätter i studion och dagar i turnébussen.