NU-X NCH-2 Rivulet Chorus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NU-X NCH-2 Rivulet Chorus

749,00 kr Inkl. moms

599,20 kr Exkl. moms

Kontakta oss för information om leveranstid.
new_releases Beställningsvara
Beskrivning

NCH-2 Rivulet Chorus

NU-X Mini Core Series. Analoga chorus från förr har alltid varit varma, men ofta saknat lite dynamik. NU-X moderna DSP-teknologi ger dig den perfekta kombinationen av analogt och digitalt. 96kHz/24-bit AD/DA konverting och 32-bitars floating DSP med Zero-Latency ger dig ett dynamiskt omgång på 100dB. Rivulet ger dig en skimrande effekt med dynamisk ton och brusreduktion, vilket gör att NU-X landar i en helt annan kategori jämfört med billiga analoga pedaler på marknaden. Utrustad med True-Bypass. Missa inte videon längre ner på sidan! Med NU-X Core teknologi uppdaterar du enkelt din pedal med olika typer av Choruseffekter (kostnadsfritt) via USB.

Här kommer tre exempel på effekt som snabbt kan laddas ner och användas tillsammans med Rivulet:

MODERN CHORUS Rivulet kommer fabriksinställd med NU-X hyllning till det klassiska moderna Choruset i den gula pedalen med 5 rattar. Originalet kräver 18V för att få den klarhet i ljudet och dynamik. Rivulet utklassar denna välrespekterade pedal och kräver endast 9V. NU-X har även minskat antalet kontroller genom att ta bort bas och diskant och internt satt dessa i en mellanposition som styrs automatiskt via DSP.

70’s CHORUS Den första Chorus pedalen kom 1976. Före det, fanns effekten endast inbyggd i klassisk jazzförstärkare. Rivulet tar dig tillbaka till den karaktären av pedal, med sin speciella värme och snygga jazzkänsla, som kommer sätta strålkastarljuset på din ton.

80’s CHORUS Det klassiska originalet kom endast med en Speed och Depth kontroll, alltså två små rattar, och ändå levererades en av de absolut bästa choruseffekter från 80-talet. Rivulet har 3 rattar och förutom Speed och Depth kan du även styra förhållandet mellan DRY och WET signal. https://youtu.be/JBzX_cOqvfg

Datablad
NU-X
chat Kommentarer (0)