TV Ears 5.0 Extra Headset
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TV Ears 5.0 Extra Headset

Extra Headset för TV Ears 5.0 Analog/Digital.

890,00 kr (inkl. moms) 712,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms Kontakta oss för information om leveranstid.
block Tillfälligt slut

Beskrivning

TV Ears 5.0 Extra Headset  

TVEars 5,0 trådlöst headset väger endast 56 g och är utformad för att vila under hakan så det inte 'rufsar' till ditt hår kommer, blir varma eller obekväma. Är också kompatibel med den tidigare modell av TV Ears 2,3.

De innehåller också naturligt vinklade örontoppar utformade för att passa bekvämt i hörselgången och rikta ljudet rakt in i örat.
TV Ears har studerat anatomin i det mänskliga örat och skapat en förbättrad akustiskupplevelse genom att ändra vinkeln på ljudet i en mer egonomisk design möjliggör bättre ljudmottagning. Genom att ställa in vinkeln på Ear Tips, har vi skapat en fri väg för ljudet att färdas från headsetet rakt igenom hörselgången. Denna direkta ljudväg ger en mycket tydligare och rikare TV lyssningsupplevelse varje gång.

'Snäppassning' Laddning
TVEars 5.0 Headset har en ny laddningsmekanism som sveper runt stiften i laddaren och som har en mera säker passform och garanterar en enhetlig avgift varje gång. Vi kallar denna Snap-Fit Laddning. Du kommer att märka att när du placerar headsetet i laddaren och tryck ned på headsetet att det faktiskt kommer att "kick" på plats och laddningslampan tänds. Du kan vara säker på att headsetet är att få en ordentlig laddning när headsetet är "snäpps" på plats och du ser den upplysta laddningslampan tänds. 

5.0 Ear Tips Slide-On
Varje TVEars 5,0 headset är utrustad med 5.0 Slide-On Ear Tips som bekvämt följer formen i ditt öra. Dessa avancerade Comply Foam™ öronproppar överensstämmer med formen i örat för att ge en akustiskt tillsluten kammare som blockerar störande bakgrundsljud samtidigt förbättra tydligheten i tevens ljud. De bekväma 5.0 Slide-On Ear Tips är lätta att byta genom att helt enkelt skjuta dem av headsetet och skjuta på nya. 

För typisk användning, rekommenderar vi att du byte Ear Tips var 6-8 vecka för att bibehålla optimal hygien och prestanda. Vax uppbyggnad är inte ovanligt och kan orsaka stopp i hörlurarna som resulterar i minskad ljud. Dessutom ju längre Ear Tips är slitna och använda, desto smutsigare blir de. Tänk på att skummaterialet i sig kommer att hålla mycket länge, men studier har visat att under typiska användningsförhållanden, att det bästa sättet bibehålla bästa prestanda och renlighet är att byta ut Ear Tips var 6-8 veckor. 

Egenskaper
• Bekväm passform som överensstämmer med formen på ditt öra.
• Med skumörontoppar minskas bakgrundsbuller.
• Ergonomiskt vinklade öron tips för fri klart ljud.
• Snap-Fit Laddning för en ordentlig laddning varje gång.
• Avancerad Comply Foam™ teknik.
• 5.0 Slide-On Ear Tips skapa en akustisk förseglad kammare.

Datablad

chat Kommentarer (0)