Kaotica Eyeball
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kaotica Eyeball

Mikrofon-isolering och pop-filter, ultrakompakt

2 350,00 kr (inkl. moms) 1 880,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms Kontakta oss för information om leveranstid.
new_releases Tillfälligt slut
Beskrivning
Eyeball är en revolutionerande och genialisk lösning för inspelning av sång och tal som ersätter sångbås och klumpiga reflektions-paneler. Till skillnad från reflektions-paneler så har man dessutom fritt synfält framåt för att t ex kunna läsa texter, eftersom Eyeball inte skymmer sikten framåt.
 
Med en Eyeball kan alla rum bli professionella inspelningsrum eftersom den ger isolering mot akustiska reflektioner, inte bara från sidorna, utan även från golv och tak, till skillnad från konventionella paneler. Det integrerade pop-filtret, som naturligtvis är löstagbart, gör Eyeball till en komplett lösning för alla inspelningssituationer. Eyeball väger endast 0,1 kg vilket även gör den till en självklarhet vid mobil inspelning.
 
Att använda Eyeball kunde inte ha varit enklare – Man trär på den på sin mikrofon och sedan är allt klart för inspelning.
Eyeball är en professionell och kostnadseffektiv lösning för hemstudio, professionell studio, mobil studio och speakers/podcasts. Made in the U.S.A.
 
” this should pretty much be the first thing you get for your vocal recordings after you’ve got your first good mic hooked up. It’s really that simple”
(Sound Bytes, Per Lichtman, Maj 2014)
 
Tekniska specifikationer:
 
Frekvensgång: 0Hz - 30KHz +/-1.4dB
THD: 6.789%
Max Peak: 140dB
TL: 3.73dB (genomsnitt)
Upptagningskaraktärer på mikrofon: Kardioid är rekommenderat men alla typer av Upptagningskaraktärer kan användas med Eyeball
 
Fysiska specifikationer:
 
Färg: Svart
Diameter: 19,30 cm
Vikt: 0.11 kg
Tillbehör: Blått Popfilter av hög kvalitet (medföljer)
Eyeball passar till de flesta stormembrans-studiomikrofoner (3,80 – 7cm diameter)
Made in USA
 
Datablad
chat Kommentarer (0)