MEE M6 Pro CL In-ear hörlurar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MEE M6 Pro CL In-ear hörlurar

Professionella In-ear hörlurar med anpassningsbar passform och utbytbara kablar.

595,00 kr Inkl. moms 476,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms Levereras normalt inom 2-5 arbetsdagar
notifications_active Fåtal i lager
Beskrivning

Perfekt på scenen och till vardags
M6 PRO är professionella hörlurar / headset / in-ear monitorer som är designade i samarbete med turnerande musiker. Dessa hörlurar är både tåliga, bekväma och skonsamma mot öronen samtidigt som de levererar ett förstklassigt ljud. M6 PRO är idealiska på scenen, i gymmet eller till vardags.

Ljudprecision
En ny diskant med ett ultratunt 5µm membran och spole i aluminium ger väldigt exakta rörelser, vilket levererar ett dynamiskt ljud med fantastisk balans. Ljudet kombinerar djup, välbalanserad bas med klarhet och krispig detaljrikedom.

Ljudisolerande design
M6 PRO har designats för att blockera externt ljud utifrån för att det ska bli enklare att lyssna med låg volym. Detta skyddar din hörsel och förbättrar ljudkvaliteten. Comply™ T-Series öronproppar i minnesskum levererar maximal komfort och ökar ytterligare ljudisoleringen, vilket ger en fantastisk ljudupplevelse.

Byggda för att tåla påfrestningar
M6 PRO är byggda för att tåla påfrestningar. De är svettresistenta och har två stycken medföljande. avtagbara och utbytbara kablar – en headsetkabel och en professionell stereokabel med inre flätning för ökad styrka och för att motverka trassel.

Headsetkabel med mikrofon
Den medföljande headsetkabeln har en inbyggd universell volymkontroll, mikrofon och kontroller, så att du smidigt kan ta emot samtal och sköta musikuppspelning med kompatibla telefoner och surfplattor.

Komplett kit
En guldpläterad ¼” steroadapter medföljer för bredare användningsmöjligheter. Klämmor för att fästa kabeln i kläderna förhindrar att man trassla in sig när man rör på sig. Väskan har plats för alla tillbehör vilket gör det enkelt att ta med sig M6 PRO.

Passform och komfort
M6 PRO är designade för att kunna användas under långa perioder. De är lätta, har sju sorters öronproppar och en flexibel kabel för att ge en säker, personlig passform för alla öron och eliminierar behovet av att rätta till dina hörlurar.

Datablad
1 Produkt
616312625420
chat Kommentarer (0)