På prenics.se används cookies. Dessa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Genom att fortsätta godkänner du användningen av cookies.

Öronvägen del 2 Visa större

Öronvägen del 2

Ny produkt

Öronvägen - Trumskola av Mats Werner. Del 2 innehåller åttondelskomp, sextondelskomp, rockfill, crashslag, cha-cha, triolkomp, jazzkomp, shuffle, hip-hop, samba, funk, salsa, hårdrock, reggae och calypso.

Mer detaljer

160 kr inkl.

Mer information

I kapitlen finns koordinationsövningar, komp, fills och komplåtar. I boken finns det 15 komplåtar att spela till både med och utan trummor på inspelningen. Som komplement finns alla komp och fills att lyssna och spela till på Soundcloud, earbeats som är groves i rätt stil samt eartunes som är låtlistor för varje kapitel på Spotify.

Komplåtar, earbeats & eartunes

Till alla stilar finns det 15 nivåanpassade komplåtar. Låtarna är inspelade två gånger, full version och version utan trumset. Liksom i del 1 får eleven utveckla sina teorikunskaper.

Alla komp & fill

Som komplement till noterna i boken finns här alla komp och fill inspelade av Peter Svensson i Karlshamn. Länken öppnar Soundcloud i ett nytt fönster med information om rätt sidnummer och rad. Klicka på bok-ikonen så spelas kompet eller fillet.

Koordinationer

Till varje kapitel finns det koordinationsövningar där man tränar upp kontroll över armar och ben. Övningarna presenteras med bilder istället för noter.