Pulse Balanserad Signalkabel 6m Stereo Tele/XLR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pulse Balanserad Signalkabel 6m Stereo Tele/XLR

Balanserad signalkabel stereotele -> XLR hane.

200,00 kr Inkl. moms

160,00 kr Exkl. moms

Beskrivning

Balanserad signalkabel 6m stereotele -> XLR hane. Används t.ex. för att koppla mixerbord till slutsteg eller aktiva PA-högtalare.  Används också för att koppla externa ljudkort till aktiva studiomonitorer.

Balanserad signalöverföring är en mycket viktig metod för att säkerställa att rätt signal når fram oförändrad och opåverkad. En balanserad signal kan överföras störningsfritt över långa sträckor och garanterar en bättre signalmiljö. 

I en studio- eller livemiljö garanterar man bibehållen signalkvalitet genom att hålla signalkedjan balanserad. Att som vissa icke-proffesionella musiker ersätta balanserad signalkabel med med obalanserad instrumentkabel är en förenkling som medför sämre signalkvalitet och större störningspåverkan, vilket resulterar i sämre ljudkvalitet.

Pulse balanserade signalkablar är speciellt utvecklade för att användas mellan ljudkort och aktiva monitorer samt mellan portabla mixers och aktiva PA högtalare. Kabeln är tillverkad för att tåla hög mekanisk påfrestning, samt att leverera en helt ren signal. Dess unika kontaktkonstruktion med helgjutet bakstycke och utanpåliggande metallchassi ger hög stryktålighet och lång livslängd.

Datablad
4 objekt
chat Kommentarer (0)