Shure SM57-LC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Shure SM57-LC

Säg Shure SM57 och alla vet vad du menar. Professionell dynamisk instrumentmikrofon med njurekarakteristik.

1 395,00 kr Inkl. moms

1 116,00 kr Exkl. moms

new_releases Tillfälligt slut

Shure logo

Beskrivning

Shure SM57-LC - Professionell dynamisk instrumentmikrofon med njurekarakteristik.

Ett knaster från virveln. Ett ringande ackord. Ett kraftfullt saxofonsolo. Oavsett om det är på scen eller i studion så knyts du samman med din publik på en andlig nivå genom tonerna som flödar från ditt instrument. Och sådana toner behöver en mikrofon som kan hantera dess styrka. För varje akustiskt nyans levererar SM57 kraften från ditt spelande till alla fans i huset.

Varsågod. Kör hårt.
Skräddarsydd frekvensrespons för ren, instrumentell återgivning och rik vokalupptagning Reproduktion av professionell kvalitet för trum-, slagverks- och instrumentförstärkar-upptagning Kardioid upptagningsmönster isolerar huvudljudkällan samtidigt som bakgrundsljud reduceras Pneumatiskt shock-mount minskar hanteringsljud Extremt hållbar även under den tuffaste av användning Frekvensomfång: 40 till 15 000 Hz

Vad är SM57 bäst lämpad för?
Den är det mest populära valet för professionella musiker som vill micka upp sitt förstärkta eller akustiska instrument; såsom en gitarrförstärkare eller basförstärkare, saxofon, trumpet eller slagverk. Den används på scener och i studior runt om i världen.

Hur låter det?
Den skräddarsydda frekvensresponsen med dess ökade midrange hjälper instrumentet att skära bättre genom huvudmixen. Det extremt effektiva upptagningsmönstret isolerar ljudkällan och kommer helt enkelt att spela in vad du pekar på den samtidigt som bakgrundsljud avvisas.

HUR DEN FUNGERAR
SM57 är mer än kapabel att återge ton och är också unikt designad för att hantera de höga ljudtryck som exploderar från instrument och förstärkare. Så du kan skruva upp volymen utan risk att förvrängning förstör showen. Din musik förtjänar att spela så starkt den kan.

VARFÖR ÄR DEN BÄTTRE
Gjord för scenen Den skräddarsydda frekvensresponsen gör det enkelt att ratta ett rent ljud för en live-mix. Pallar trycket Hårda stötar är en del av showen ibland, och SM57 är byggd för att ta sig an dem. En träff från en hög spark eller en flygande trumpinne kommer inte stänga av den. Bara starkt av det du vill Med ett enhetligt kardioidmönster och ett pneumatiskt shock-mount får du en hel del ton utan hantering eller bakgrundsljud.

Specifikationer:

Type: Dynamic
Frequency Response: 40 to 15,000 Hz
Polar Pattern: Unidirectional (cardioid),
rotationally symmetrical about microphone axis,
uniform with frequency.
Sensitivity
(at 1,000 Hz Open Circuit Voltage): 
 -56.0 dBV/Pa* (1.6 mV)
*(1 Pa = 94 dB SPL)
Impedance: Rated impedance is 150 ohms (310 ohms actual)
for connection to microphone inputs rated low impedance
Polarity: Positive pressure on diaphragm produces
positive voltage on pin 2 with respect to pin 3
Connector: Three-pin professional audio connector (male XLR type)
Case: Dark gray, enamel-painted, die-cast steel with
a polycarbonate grille and a stainless steel screen
Net Weight (without cable): 284 grams (10 oz)

Produktvideo

Tillverkarens produktsida

Datablad
Shure
SHU-SM57-LCE
042406071819
chat Kommentarer (0)