Mixcraft 8 Pro Studio
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mixcraft 8 Pro Studio

Komplett inspelningsstudio (DAW) med obegränsat antal MIDI- och ljudspår.

1 795,00 kr Inkl. moms

1 436,00 kr Exkl. moms

notifications_active Fåtal i lager
Beskrivning

Mixcraft 8 Pro Studio

Med sina pluggar för 11.000 kr, 56 professionella effekter för ljudredigering och mix och 21 virtuella instrument, däribland högklassiga Pianissimo Grand Piano och Celemonys Melodyne Essentials, erbjuder Mixcraft 8 Pro Studio oöverträffad mixnings- och mastringskraft. NYTT I MIXCRAFT 8 KLICKA!


Maxar din dators prestanda
Mixcraft 8 bygger på en ny, blixtsnabb ljudmotor, vilken erbjuder avancerade möjligheter att skicka ljud och MIDI, sidechaining inombords, och Audio Control, en ny innovativ funktion vilken ger dig möjlighet att styra instrument- och effektparametrar via den inkommande ljudsignalen. En omfattande support finns för alla VST3-pluggar och MP4-video, helt nödvändiga format i en professionell studiomiljö. Mixcraft 8 är fullmatad med absoluta toppfunktioner, såsom liveinspelning via funktionspanelerna, länkade submixar, avancerad gruppering av spår och mycket mer. Vi har till och med byggt in Melodynes pitch correction direkt i Mixcraft 8 Pro Studios gränssnitt så du kan få till det där perfekta sångpålägget.

MC8_awards_credit_sm.jpg Pålitlig kvalitet!
Vi har positionerat oss som musikerns DAW. Med ett förbättrat arbetsflöde, högkontrastigt gränssnitt, och nyskapande musikverktyg erbjuder Mixcraft 8 fler möjligheter än någonsin. Som en helt kompromisslöst högeffektiv arbetsstation kommer  Mixcraft 8 med lätthet ta hand om allt du vill göra. Vad vill du skapa med Mixcraft idag?

Läs recensioner här
MC8_loop_library_sm.jpg Loopar
Mixcrafts enorma samling av royaltyfria loopar i studiokvalitet är organiserade i Song Kits, för att göra det enkelt att skapa musikspår – du behöver faktiskt inga musikkunskaper alls! Fler än 7,500 loopar, musikbakgrunder, ljudeffekter och samplingar för att du snabbt och enkelt skall kunna komma igång med professionell musikproduktion. Lägg en sista proffsig puts på videos eller ambientlåtar med vår fullspäckade samling av ljudeffekter och musikbakgrunder. En överskådlig ljudhantering hjälper dig att snabbt hitta precis det ljud du är ute efter. Märk dina favoriter för att enkelt hitta tillbaka till de ljud du använder oftast. Bygg ut din ljudpalett intill oändlighet via den inbyggda sök- och importfunktion som Freesound.org erbjuder.

Lyssna på loopar från Mixcraft 8
MC8_recording-pp_sm.jpg Spela live
Rocka järnet med audio- och MIDIloopar som synkats genom det makalöst flexibla Performance Panel. Skapa och trasha mixar i realtid med audio warping och song slicing. Styr Performance Panel i realtid med hjälp av Novation Launchpad MIDIcontroller eller din dators tangentbord och jamma loss med Mixcrafts kraftfulla virtuella instrument. Spela in loopar direkt i Performance Panel och skapa ett kreativt flöde av loopar i olika nivåer och längder.
MC8_MIDI_editing_score_sm.jpg Redigera MIDI i partitur eller pianoroll
Att skapa egna beats, musikaliska byggstenar eller partitur har aldrig varit enklare. Släng blixtsnabbt ihop specialbeats och riff med hjälp av en intuitiv och kreativ stepsequencer. Bygg vidare och redigera dina låtar med den kraftfulla pianorollredigeringen. Använd notbildsredigering för att skriva, redigera, publicera och skriva ut partitur med högsta professionella kvalitet.
MC8_fx_melodyne_PS_sm.jpg Instrument och effekter
Här kommer ett dignande överflöd virtuella instrument, däribland simuleringar av klassiska syntar, rockorglar och elpianon. Bygg ihop egna beats och ljud med de nya och unika Omni- och Alphasamplers, vilka är själva sinnebilden av användarvänlighet. Mastra dina spår med en uppsjö av effekter och få ett enastående professionellt resultat. Mixcraft 8 Pro Studio skeppas med förstklassiga pluggar för mer än 11.000kr, däribland Melodyne Essentials, vilket är Celemonys oöverträffade verktyg för redigering av tonhöjd. Utöver detta ingår en hel svit av övriga funktioner, vilka tar ljudredigering till en helt ny nivå. Allt föredömligt överskådligt och integrerat i Mixcrafts ljudredigeringsfönster.

Lyssna till ljudexempel här
MC8_video_editing_sm.jpeg Videoredigering
Mixcraft är så mycket mer än en DAW av kioskvältarmått – det är också en fullfjädrad arbetsstation för professionell videoredigering och musikläggning till film. Plocka in och redigera stillbilder och videoklipp föredömligt enkelt. Skapa bländande övergångar mellan dina videoklipp och ge ditt projekt den där proffsiga touchen med hjälp av Mixcrafts inbyggda videoeffekter. Skapa bildspel av dina bilder i en handvändning. Lägg till rullande text och titlar. När du sedan slutligen vill visa upp dig för omvärlden så tillhandahåller Mixcraft alla tänkbara verktyg för att ladda upp och lansera ditt projekt på sociala media såsom Facebook och andra plattformar som YouTube, Vimeo, Soundcloud och andra! Mixcraft 8 stöder MP4audio och video, utöver de etablerade formaten WMV och AVI.
MC8_mixer_sm.jpeg Mixning och mastring
Redigera och ha multipla parametrar framför dig samtidigt i en överskådlig vy med både ljudfiler och automation. Använd vilken MIDI hårdvarucontroller för att automatisera och spela in dussintals mixar, virtuella instrument och effektparametrar. Mixcraft stöder en uppsjö av hårdvarucontrollers såsom all Mackie Controlkompatibel hårdvara, Novation Launchpad och Acoustica’s unika Mixcraft Remote mobilapp. Så när du har ditt mästerverk färdigt är det bara ett knapptryck kvar för att publicera det till ditt favoritformat eller bränn ner det direkt till en CD!
Ladda ner Mixcraft Remote mobilapp


KLICKA HÄR FÖR JÄMFÖRELSE MELLAN RECORDING STUDIO och PRO STUDIO

KLICKA HÄR FÖR EN VIDEOPRESENTATION AV MIXCRAFT

Systemkrav:

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8, eller 10 (32 eller 64 bit)  2 GB RAM
  • 1.8 GHz Dual Core CPU (Quad Core eller senare rekommenderas)
  • Ljudkort, USB eller Firewire


Mixcraft är en Windowsbaserad produkt, men kan även köras på en Macintosh med bootcamp.

Datablad
ACP-MCPRO
1 Produkt
728028436174
chat Kommentarer (0)