NU-X Mighty Lite BT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NU-X Mighty Lite BT

Allt-i-ett miniförstärkare. 3W, 3 kanaler (clean, overdrive, distorsion), digitalt reverb och delay, inbyggd trummaskin och metronom, AUX-ingång och Bluetooth, hörlursuttag. Drivs med nätadapter, batterier eller USB Power Bank. Kort sagt - den har allt!

999,00 kr Inkl. moms

799,20 kr Exkl. moms

NU-X logo

Beskrivning

NUX Mighty Lite BT är den nya standarden för miniförstärkare. Den är lätt och har allt-i-ett! Denna 3 watts övningsförstärkare kan användas i princip var som helst då den både kan drivas via nätadapter, batterier eller via en USB Power Bank.

Might Lite BT har 3 kanaler (Clean, Overdrive och Distortion), inbyggt digitalt reverb och delay. Den har även AUX-ingång och Bluetooth anslutning så att du kan jamma med till din favoritmusik. Dessutom inbyggd trummaskin och metronom! Förbättra ditt ljud med de digitala effekter som finns ombord. Du kan enkelt komma åt och styra Delay och Reverb via kontrollpanelen. Och det finns mer att utforska via Mighty Lite BT’s mobilapp!

Tempot på delayet eller trummorna styr du enkelt med TAP Tempo knappen.

Vill du inte störa din omgivning så använder du hörlursuttaget och vill du använda Mighty Lite till att spela musik i, så går det förstås alldeles utmärkt med bra resultat!

NUX Mighty Lite Mobile Application
Mighty Lite APP finns nu tillgänglig för Android och iOS via Apple Store för iPhone eller här om du har en Android.

Datablad
NU-X
M3BT
4 objekt
6936257206602
chat Kommentarer (0)