Gitarrer och basar

Vi har ett brett sortiment av gitarrdelar och -tillbehör, gitarrer och basar Här hittar du elgitarr, akustiska basar och elbas, akustisk och klassisk gitarr till konkurrenskraftiga priser. Vi har dessutom olika gitarrdelar, strängar, tillbehör och olika gitarrpaket innehållande förstärkare, fodral och tillbehör. Behöver du en förstärkare för elgitarr, elbas eller akustiskt gitarr så har du hittat rätt. Vi har riktigt bra priser på våra gitarrer och basar, dessutom erbjuder vi snabba leveranser. Köp din nya gitarr, bas eller annat stränginstrument online eller i vår butik i Falköping. 

Vad gäller elgitarrer har vi ett stort utbud. Vi erbjuder elgitarrer till såväl nybörjare som till proffs samt både barn och vuxna. Förutom det har vi också elgitarrer för både höger- och vänsterhänta. Även vårt sortiment av elbasar är stort, vi har basar från olika märken och med olika många strängar. Utöver det har vi som sagt även akustiska gitarrer och basar. Hos oss kan du finna det just du önskar. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om respektive kategori inom gitarrer och basar.

Kontakta oss eller kom in i butiken ifall du har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt instrument eller tillbehör som passar dina önskemål och behov.

Underkategorier

Elgitarrer

Skall du köra en ny elgitarr? Vi har ett stort sortiment av elgitarrer till låga priser. Har finns elgitarr både till nybörjare och till proffs, till barn och vuxna, högerhänta och vänsterhänta. Vi har färdiga elgitarrpaket med förstärkare, fodral och tillbehör. Det finns 7-strängade elgitarrer, halvakustiska elgitarrer och elgitarrer för vänsterhänta. Finns det någon som inte tycker inte om ett härligt elgitarrsolo?

Elgitarrer i högsta kvalitet

Alla våra el-gitarrer är av högsta kvalitet och du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du undrar över något.

Elbas

Köp din elbas online från Prenics!

Vi har flera olika typer av elbasar och om du inte vet vilken elbas som passar dig är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Här hittar du elbasar från bland annat Ibanez, Everdeen och Sandberg. Vi har 4-,5-,6-strängade elbasar. Alla våra basar är av högsta kvalitet.

Vad är en elbas?

En elbas är en elektrisk basgitarr. Basgitarren liknar en elgitarr men har längre hals och grövre strängar. Vanligtvis har instrumentet fyra strängar. Den första elbasen skapades på 1930-talet av företaget Audiovox.

Akustisk bas

Välj din nya akustiska bas från vårt sortiment av akustiska basar.
Vi har riktigt prisvärda akustiska basar i olika modeller för alla som älskar att spela bas.

Westerngitarrer

Westerngitarren är en variant av den akustiska gitarren. Den har stålsträngar och en stor variation när det gäller storlek och form på hals och låda. Westerngitarren är perfekt för country, pop, rock och blues bland annat. Köp din westerngitarr av Prenics för snabb leverans och lågt pris. Vi har även 12-strängade westerngitarrer.

Klassiska gitarrer

Klassiska akustiska gitarrer. Här finns klassiska nylonsträngade gitarrer för både proffs och nybörjare.

Förstärkare för elgitarr

Komboförstärkare, förstärkartoppar och högtalarlådor/kabinett för elgitarr.

Förstärkare för bas

Basförstärkare - Kombos, Bastoppar och baskabinett.

Förstärkare för akustisk gitarr

Förstärkare för akustisk gitarr.

Strängar

Strängset samt lösa strängar för gitarrer och basar.

Tillbehör för gitarr/bas

Tillbehör för gitarrer och basar.

Gitarrdelar

Här hittar du olika gitarrdelar till din gitarr. Vi har delarna till din gitarr som exempelvis stämskruvar, rattar, potentiometrar, switchknoppar, pickuper. Vi har reservdelar till alla sorters gitarrer och basar och flera andra instrument. Förr eller senare kommer du vilja byta ut vissa delar på din gitarr. Gitarrdelar slits eller gå i sönder eller också vill du byta ut en del till en bättre för att uppgradera din gitarr. Köp gitarrdelar online av Prenics Sverige för snabb leverans och bra kvalitet.

Ibanez AE800-AS
Fåtal i lager
Westerngitarr med mik. Prestige med hardcase. Preamp AGP10 ingår.
24 900,00 kr