NINO Wood Tone Block NINO570
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NINO Wood Tone Block NINO570

NINO570 tonblock utav trä har två matchande tonkammare utav en solid träkropp.

225,00 kr Inkl. moms

180,00 kr Exkl. moms

notifications_active Fåtal i lager
Beskrivning

• Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.).
• Kommer med träklubba.
• Rekommenderas från 3 år.

Mer om NINO® Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren.
NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.
Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.

Datablad
NINO Percussion
730994004016
1 Produkt
840553040968
chat Kommentarer (0)