Trummor och slagverk

Spelar du trummor? Vi har ett brett sortiment av trummor, slagverk och tillbehör. Här hittar du akustiska trummor, digitala trummor, cymbaler, trumskinn, övningsplattor och trummattor, kort sagt allt inom trummor och slagverk. Vi har stockar och klubbor, boomwhackers, slagverk och allt du kan behöva till ditt trumset som trumstolar, pedaler, stativ och clampar. Här finns även ett virtuellt trumset (lufttrumset) som heter aerodrums. Köp dina trummor eller slagverk online eller i vår butik i Falköping. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Underkategorier

Akustiska trummor

Akustiska trummor. Kompletta trumset.

Digitala trummor

Digitala trumset.

Cymbaler

Cymbaler, cymbalset m.m.

Stockar och klubbor

Trumstockar från tillverkarna Wincent, Pro Mark och Vic Firth m.fl.

Trumskinn

Trumskinn från tillverkarna Evans och Remo

Hårdvara/Hardware

Stativ, pedaler, trumstolar m.m.

Slagverk/Percussion

Diverse slagverksinstrument m.m.

Övningsplattor

REAL FEEL by Evans De Klassiska övningsplattorna med gummislagyta med skön spelkänsla.

Boomwhackers

Boomwhackers® är färgglada plasttuber (rör), stämda i längder till olika toner. Slå på nästan vad som helst för att få ton, ex.vis din kropp eller något föremål och WOW du gör musik! Ett av få musikinstrument som kan användas i grupp och låta bra, redan från första ögonblicket. Direktmusik! Alla kan använda dem och musiker tycker att de är en riktig HIT! Går utmärkt att spela tillsammans med andra instrument. Tuberna i c-durskalan är mellan 30 och 60 cm långa och i C-dur basskalan upp till 120 cm. De finns i upp till två kompletta oktaver inkl. halvtoner, samt lock som sänker tonerna en hel oktav och möjliggör tre tonhöjder från samma tub.

Trummaskiner

Trummaskiner, rytmboxar m.m.

Trum-mattor

Trummattor med gummiundersida. Har hittar du trummattor med olika motiv och utseende. Mattorna minskar risken för att trummorna glider runt och skadar golvet eller att bastrumman flyger iväg när du stampar för hårt. Trum-mattorna levereras med en tillhörande väska så du enkelt kan ta med dig den ut på turné. 

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.