NINO Grönsaks Shakers sortiment NINOSET101
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NINO Vegetable Shaker set NINOSET101

NINOSET101 Grönsaks-shakers är tillverkade av slitstark plast och ser mycket verkliga ut och de 4 olika grönsakerna ger en variation av olika ljudkaraktärer.

420,00 kr Inkl. moms

336,00 kr Exkl. moms

notifications_active Fåtal i lager
Beskrivning

• Material: Shakers av plast.
• Rekommenderas från 3 år.
• Innehåller: 1 gurka, 1 eggplanta, 1 morot och 1 peppar.

Mer om NINO® Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren.
NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.
Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.

Datablad
NINO Percussion
730980164016
1 Produkt
840553041408
chat Kommentarer (0)