Klaviatur

Spelar du piano, keyboard eller synth? Hos oss kan du köpa ditt klaviaturinstrument. Vi har ett stort sortiment av klaviatur. Hos oss hittar du digitalpianon, keyboards, synth och USB MIDI klaviaturer. Här finns helt enkelt det mesta inom den här kategorin. Samtliga instrument håller en god standard, vi har ett stort fokus på att enbart erbjuda kvalitativa instrument och tillbehör.

Vårt breda utbud av tillbehör inkluderar bland annat keyboardställ, pallar, väskor, pedaler med mera. Här hittar du allt som behövs inom området klaviatur.

Önskar du en fysisk klaviatur som du kan använda för ett digitalt skapande passar en MIDI keyboard perfekt. Trots att det kan se ut som en synth eller ett elpiano är det faktiskt en fysiskt klaviatur. Du kopplar den till din dator eller DAW genom USB-uttag, vilket gör att du kan skapa musik via en musikprogramvara. Bland vårt utbud hittar du MIDI keyboards i olika storlekar och med olika antal tangenter. Dessutom kan tilläggsmoduler köpas till keyboarden.

Titta in i vår musikaffär i Falköping eller köp din klaviatur och utrustning online i vår shop för snabb leverans. Vi finns här för dig om du behöver hjälp med något, kontakta oss eller kom in till vår butik.

Underkategorier

Keyboards

Keyboards

Tillbehör klaviatur

Tillbehör för klaviaturinstrument. T.ex. Förstärkare, stativ, pallar, gigbags, pedaler

Synth

Synthesizers

USB MIDI keyboard

USB MIDI keyboard

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.